En krævende løsning til software-udvikling

Hos Lynero har Code3 et komplet hosted udviklingsmiljø med blandt andet versionskontrol, applikationsserver, og issue tracking.

Code3 er et konsulenthus, der er specialiseret i at udvikle software til telebranchen. Virksomheden arbejder på store projekter med mange udviklere, hvor høj oppetid, samarbejde og kort opstartstid er afgørende. Derfor er der valgt en komplet hosted infrastruktur fra Lynero til at samle udviklingsaktiviteterne.

Code3s hostede løsning består blandt andet af Subversion versionskontrol og issue tracking med Trac, automatiseret build- og testkørsel med Hudson, web- og applikationsservere til præsentation af løsninger overfor kunder, samt virtuelle servere til test. Derudover er der valgt en backup-løsning så data er sikret på en anden fysisk lokation.

Code3 har lagt vægt på at få en teknisk kompetent sparringspartner der tager sine kunder seriøst ved at man hurtigt kan komme i kontakt med en tekniker. For Code3 har det også været vigtigt at have adgang til Lyneros redundante netværk med en høj båndbredde da kunderne kommer fra telebranchen og forventer høj tilgængelighed.Code3 - konsulentydelser til telebranchen
© 2021 Lynero ApS    |    Njalsgade 76, 4.4A.28    |    2300 København S    |    +45 7020 1272     |    kontakt@lynero.dk