Open Source og krævende løsninger er det, vi er bedst til.

Om Lynero

Lynero er en specialiseret virksomhed, der leverer skræddersyet hosting i den tunge vægtklasse.

Vi er erhvervslivets professionelle drift- og hostingpartner, når det gælder open source software, UNIX og utraditionelle hostingbehov, og vores medarbejdere har selv erfaring med at bygge komplicerede systemer, som kræver specielle driftskompetencer.
Vi kombinerer vores viden om krævende drift og hosting med et datacenter, hvor der satses strategisk på høj ydelse og sikkerhed.

Vores fokus

Da mange virksomheder i dag vælger at fokusere på deres kerneforretning, har vi i Lynero specialiseret os i, at overtage ansvaret for hele eller dele af en virksomheds IT-drift. Vi har stor erfaring med drift af forskellige open source applikationer, og software der bruges af kunderne i forretningskritiske løsninger som telefonsystemer, databasestyring, højt belastede webløsninger og forretningssoftware. Helt overordnet kan man dele vores løsninger op i to typer:

  1. Server Hosting - Leje af Lynero server
  2. Managed Hosting - Drift af software på Lynero server

Grundlæggende opfatter vi os selv som en "ekstra afdeling" af virksomheden, og lægger vægt på et godt samarbejde med vores kunder, der sikrer at vores løsning bliver en værdifuld del af vores kunders forretning.

Vil du vide mere om Lynero er du velkommen til at kontakte os på telefon 70201272 eller kontakt@lynero.dk© 2021 Lynero ApS    |    Njalsgade 76, 4.4A.28    |    2300 København S    |    +45 7020 1272     |    kontakt@lynero.dk