Pressemeddelelser


6. april 2010

Nu er Danmark med på fremtidens standard for IP-adresser

Som den første danske hosting udbyder giver Lynero nu alle kunder mulighed for at få tilknyttet IPv6-adresser til hosting produkter. Alt netværksudstyr bruger IP-adresser, der med det nuværende format, IPv4, er cirka 4 milliarder til rådighed af – men de er ved at være brugt op. Ifølge ARIN (American Registry for Internet Numbers) er 90% af alle IPv4-adresser brugt idag, og det forventes at de sidste IPv4-adresser vil blive brugt i løbet af 2011.

Derfor haster det med at få alle indholdsleverandører igang med at bruge den nye standard IPv6, også de danske.
Læs mere


3. december 2009

Gode tips i en sparetid: Gør de faste IT omkostninger variable

Har du mistanke om, at din virksomheds hardware står og brænder penge af? Med en plan for outsourcing af IT, fx med hostede servere, kan du nøjes med at betale for den serverkraft du har brug for - når du har brug for det.
Læs mere


26. november 2009

Der er gået Zimbra i hosted e-mail.

For mange virksomheder er en hosted e-mail løsning mere eller mindre lig med Hosted Exchange. Og dermed Outlook. Og ofte en Windows computer. Hvilket er fint, hvis man har en forkærlighed for Windows-produkter.

Man kan dog også vælge en billigere og mere fleksibel løsning...
Læs mere
© 2021 Lynero ApS    |    Njalsgade 76, 4.4A.28    |    2300 København S    |    +45 7020 1272     |    kontakt@lynero.dk