Om Lyneros infrastruktur

Et professionelt opbygget server-center er din garanti for, at systemerne kører som de skal

Lyneros datacenter ligger hos InterXion og er bygget op med formålet, at skabe et sikkert, højtydende og fleksibelt produkt.

Datacentret er ISO 27001 godkendt inden for områderne: Fysisk infrastruktur, rutiner for driftssikkerhed og adgang, personalets kompetencer, kommunikation og drift, samt backup og katastrofehåndtering.

Redundant netværk:

Lyneros netværk er designet med fokus på redundans, hvorfor serverne er forbundet med N+1 access switches, som igen er forbundet til N+1 core switches. Core routerne er ligeledes sat op efter dette princip.

Vi er multi-homed både på IPv4 og IPv6 via vores internetudbydere, og kan derfor også tilbyde alle vores kunder subnet på begge. Læs om første danske hosting udbyder lancerer IPv6.

Lynero infrastruktur

Platformen er implementeret på Cisco udstyr.

Fysisk sikkerhed:

Datacenterets bygninger er designet som "bygninger i bygninger" og overvåges af sikkerhedsvagter og videokameraer døgnet rundt. Identifikationskontrol af alle besøgende er obligatorisk og alle besøg registreres i forhold til kundeadgangslister. Alle bygninger overvåges af et alarmsystem og et eksternt vagtfirma overvåger området både indenfor og udenfor.

Redundant strømforsyning:

230V AC og 400V AC, UPS, -48V DC med batteri backup leverer kontinuerlig strøm. Datacenteret understøttes af N+1 diesel drevne generatorer med 24 timers brændstofforråd.

Vanddetektion og klimakontrol

Middeltemperaturen i datacenteret er 22°C ± 2°C og luftfugtigheden er 50% ± 10%. Der er installeret flere aircondition anlæg for at sikre redundant og jævn kapacitet. Der er installeret vand detektionssystemer i alle områder, der ville være påvirkelige overfor udsivninger.

© 2021 Lynero ApS    |    Njalsgade 76, 4.4A.28    |    2300 København S    |    +45 7020 1272     |    kontakt@lynero.dk