Zimbra Professional Communications Suite

Få et fleksibelt e-mail system, med både webmail og Outlook integration.

Lynero Zimbra Mail løsning Zimbra Collaboration Suite er en komplet Open Source e-mail- og kalenderplatform til virksomheder. En af hovedårsagerne til Zimbras popularitet som virksomhedens e-mailplatform er, at Zimbra kører på Windows, Mac og Linux, og kan fungere sammen med både Microsoft Outlook, Apple Mail og en række mobiltelefoner med e-mail, som for eksempel Nokias E-serie og Blackberry (Blackberry forudsætter en Blackberry Enterprise server).

Har du hostet Exchange, har du desuden mulighed for at halvere omkostningen til din e-mail løsning, ved at skifte til Zimbra e-mail hos Lynero. Se priserne på Lyneros e-mail løsning, sammenlignet med exchange.

Pris per mail-klient Serverplads 1 GB ekstra serverplads
Lynero 40 kr. / måned 1000 MB 25 kr. / måned
Scannet 89 kr. / måned 500 MB 50 kr. / måned
Dandomain 79 kr. / måned 500 MB 200 kr. / måned


Zimbra fungerer både lokalt på maskinen (Zimbra Desktop), som webmail og på bærbare enheder (Zimbra Mobility). Platformen styres fra Zimbra Server, som bygger på nogle af de mest gennemprøvede serverteknologier og er optimeret til at kunne levere indholdet til brugerne hurtigt og effektivt.

Web-mail

Zimbra kalender
Se billede af Zimbras web-mail.

Zimbras webmail modul giver brugerne adgang til deres e-mail platform, komplet med alle avancerede funktioner, direkte i browsere. Der er mulighed for avanceret søgning, kategorisering af e-mails med etiketter (tags), forskellige adressebøger, der kan deles med de andre medarbejdere. Man har også mulighed for at bruge, og dele, flere kalendere, og på den måde planlægge aktiviteter sammen med sine kolleger. Endelig kan man med Zimbras indbyggede dokument-redigering, skrive i vedhæftede dokumenter og sende dem videre, direkte fra webmailen.

Lokal e-mail

Zimbra kalender
Se billede af Zimbras lokale e-mail klient.

Zimbra kommer naturligvis også i en version, der åbnes på skrivebordet, som du kender det fra Microsoft Outlook og Mozilla Thunderbird. Zimbra Desktop versionen kan hente e-mails fra en lang række e-mail konti, inklusiv POP, IMAP, Hotmail, Yahoo Mail og Gmail, og har den fordel, at alle hentede e-mails kan læses uden at kræve internetforbindelse, hvilket er specielt anvendelig for personer, der ofte er på forretningsrejse. For at holde styr på beskederne, har Zimbra en kraftig søgemaskine indbygget, med mulighed for at gemme søgningerne, så man altid kan finde e-mails af en bestemt type – også selv om man har flere GB e-mails på computeren. Zimbra har også indbygget kalender, og synkroniserer både kalendere og kontakter med Gmail og Yahoo Mail.

Synkronisering med Outlook

Zimbra kalender
Se billede af Zimbras kalender.

Zimbra nøjes ikke med passivt at hente e-mails fra Outlook-konti. Med Zimbra modulet Connector, bliver e-mail, kalender, opgaver og kontakter tovejs-synkroniseret med Outlook, så det er muligt at have fuldt opdaterede Outlook og Zimbra klienter på samme tid. Desuden kan brugere dele mappeadgang og har også offline-fun ktionerne, som man kender det fra Outlook. På denne måde kan Zimbra være den fælles kommunikationsserver for alle brugere i organisationen, lige meget om de bruger Windows, Mac, eller Linux.Gå til prisberegner

© 2021 Lynero ApS    |    Njalsgade 76, 4.4A.28    |    2300 København S    |    +45 7020 1272     |    kontakt@lynero.dk