Plone CMS
Et stærkt CMS med fokus på sikkerhed og web-standarder.

Plone er, ligesom Drupal, et særdeles stærkt bud på et CMS til mange brugere, der laver indhold online, kategoriserer, og bruger siderne på forskellige sprog.

Systemet, som er baseret på programmeringssproget Python og server-arkitekturen Zope, fungerer på tværs af operativsystemer og er optimeret til at overholde de officielle standarder for de mest anvendte browsere. Ligesom de andre store open source CMS'er, give dette system mulighed for at downloade ekstra moduler og udvide sitets funktionalitet. At implementere et Plone site kræver dog specifikke udviklerressourcer, til at tilpasse Python modulerne til den enkelte virksomhed - til forskel fra Drupal, der benytter sig at det mere almindelige PHP.

Da Python og Zope er robuste platforme med en historik med relativt få sikkerhedshuller – og Plone CMS'et tilbyder en høj grad af sikkerhed med brugertilladelser - er dette et solidt bud på et CMS til større sites.

Gå til prisberegner
© 2021 Lynero ApS    |    Njalsgade 76, 4.4A.28    |    2300 København S    |    +45 7020 1272     |    kontakt@lynero.dk