Drupal CMS Et CMS til community-sites, brugerskabt indhold - og en fleksibel sortering af indhold.

Drupal er et PHP-baseret open source CMS, som understøtter multi-bruger administration og en lang række avancerede brugerfunktioner, hvilket gør Drupal til et populært system til community-sites.

Drupal er opbygget i moduler, og det er muligt at tilføje ekstramoduler, som er udviklet af det store Drupal-community. Systemet bruges derfor ofte i situationer, hvor der er brug for mere end en almindelig præsentationsside eller blog.

En af de væsentligste forskelle på Drupal og mange andre CMS'er, er understøttelsen af multi-tags og sorteringen af indhold. Til forskel fra fx Joomla!, hvor nye artikler skal have en sektion og en kategori, for at kunne vises, nøjes Drupal med tags – så en artikel kan høre hjemme i mange forskellige sammenhænge, alt efter hvilke tags den forsynes med. Dette giver også mulighed for på et senere tidspunkt at flytte indhold rundt, blot ved at skifte tags – hvilket andre CMS'er kan have sværere ved.

Drupal er baseret på PHP og HTML og kræver mere webudvikler-kompetencer end for eksempel Joomla, for at blive sat rigtigt op og designet til den enkelte virksomhed. Dette giver et mere individuelt og funktionstilpasset site, men kræver også flere ressourcer.

Gå til prisberegner


© 2021 Lynero ApS    |    Njalsgade 76, 4.4A.28    |    2300 København S    |    +45 7020 1272     |    kontakt@lynero.dk