Gå til prisberegner

Websites

Få en solid web-platform med indholdsstyring (CMS) til dit website.

Hvad er forskellen på et webhotel til 10 kr. og professionel CMS hosting hos Lynero?

Vi er med på råd
Lynero leverer professionel hosting til virksomheder. Det betyder, at vores kunder skal have mulighed for at ringe og få råd og vejledning - og at den hosting service de køber, er af af høj kvalitet. VI har valgt at hoste de mest udbredte open source website-platforme (CMS'er), som bruges i vid udstrækning til virksomheders web-sites - og Lynero sørger for at dit CMS bliver løbende opgraderet.

Kvalitets-hosting kan ses
Internetbrugere forsvinder lige så hurtigt, som de er kommet, hvis et website er lang til om at loade. Hvis du har brugt penge på markedsføring af din virksomhed er det en relativt lille investering at få hosting af dit website hos Lynero, så de besøgende får en god oplevelse af dit website og ikke sidder og venter, fordi der er mange besøgende på én gang.

Service og tryghed
Har du fx webshop, kan det være at du har brug for en kort reaktionstid på support-henvendelser. Hos Lynero kan du vælge Guld support, så du er sikret hjælp, hvis der skulle ske noget med dit site. Vi kan også sørge for backup og overvågning, så du ikke skal ligge vågen om natten.

Pris
Du kan få et hosted et website for helt ned til 200 kr. om måneden ekskl. moms - og hvis du samler flere hostede løsninger hos Lynero får du en god pris. Se prisen her eller klik på logoerne for at læse mere om de forskellige website-platforme.

Outsourcing af CMS hosting
For nogen virksomheder kan udfordringen med hosting af CMS systemer komme pludseligt: man har som web-udvikler pludselig mange kunders sider på sin server, eller en stor virksomhed skal ansætte teknikere, til deres serverrum, selvom det er langt væk fra kerneforretningen.

Lynero tilbyder at tage over, hvor opgaven er blevet for stor eller for omkostningstung. Vi kan for eksempel lægge en hel portefølje af hjemmesider på vores server, og give dem fordelene, ved for eksempel at have alle databaser på én server, og afvikle siden på en anden. Det giver høj performance, selv ved mange brugere, og er en af de ting, som er uforholdsmæssigt dyrt, hvis hosting ikke er éns kerneforretning.

Hvis dine servere afvikler intra- eller intersites, og kræver for meget opmærksomhed, så kontakt os og hør mere om en løsning.© 2021 Lynero ApS    |    Njalsgade 76, 4.4A.28    |    2300 København S    |    +45 7020 1272     |    kontakt@lynero.dk