skriv til Lynero og hør mere om dedikerede fysiske servere Hvis du er træt af arbejdet med at holde et serverrum kørende, så lad maskinerne snurre i Lyneros datacenter. Vi holder dem vedlige og sørger for at de står i et top-tunet serverrum.

Eksempel på server - kontakt os gerne for mere information/andre specifikationer
CPU RAM Diskplads Pris per md. kr.
Fysisk server med SSD 2 stk. Xeon 10 core 128 GB 3x 480 GB SSD 2950 + moms

Som kunde bestemmer du hvor meget ram, diskplads og cpu-kraft serveren skal have, og vælger SLA-niveau, trafik-behov, ip-adresser, samt services såsom; firewall, loadbalancing, backup, VPN m.fl.

Vi er meget fleksible og kan stort set lave alle tænkelige løsninger, derfor er det bedste at tage udgangspunkt i dit behov, og herudfra beslutte hvad der skal implementeres og ikke mindst hvordan.

Når vi er blevet enige om en løsning, så sørger vi for opsætning af serveren i vores datacenter samt konfiguration af services.

Herefter får du - eller din systemadministrator, adgang til serveren og kan installere den software som i ønsker at bruge.

Ring 70201272 og hør mere om at leje en server, eller skriv til kontakt@lynero.dk.

© 2021 Lynero ApS    |    Njalsgade 76, 4.4A.28    |    2300 København S    |    +45 7020 1272     |    kontakt@lynero.dk